Samuel Kingsley - Work N Grow

Samuel Kingsley

In mijn omgeving werd ik al heel gauw gezien als ‘voorbeeld’ omdat ik een van de weinigen was die naar het VWO ging destijds. Best bijzonder, aangezien ik was omringd door jongens die minimaal net zo ‘slim’ waren als ik en velen zelfs een heel stuk slimmer én vooral meer talent. Helaas uitte dit zich helaas niet altijd in studies bij die jongens en nog belangrijker het niet benutten van hun talenten.

Mijn doel als coach is om jongeren te helpen hun talenten te vinden en de juiste handvatten te geven. Ik wil hen zo goed mogelijk voorbereiden op wat hun te wachten staat op de arbeidsmarkt. Het draait in de wereld niet om het halen van de hoogste diploma’s, maar om het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en je daarmee zo optimaal mogelijk te ontplooien.

Wat ik miste tijdens mijn tijd aan de uni was een familielid die mij kon ondersteunen in het vinden van stages of werkplekken. Hierdoor kwam ik in het begin van mijn loopbaan in moeilijkheden omdat ik vrijwel alles zelf moest doen. Hoe maak je connecties? Hoe werkt de woningmarkt en ga ik op de beste manier met mijn geld om?

Ik hoop samen met Work N Grow zoveel mogelijk (voornamelijk) MBO’ers te bereiken en een omwenteling in de huidige recruitment- en arbeidsmarkt te verwezenlijken.

Stay tuned!