Maroua Oulad - Work N Grow

Maroua Oulad

Mijn reis als content creator begon eigenlijk als een spontane grap op sociale media, maar al snel ontdekte ik een diepgaande liefde voor het creatieve proces met name voor het bewerken en vastleggen van content. Door de tijd heen heb ik het plezier en de waardering voor dit werk ontwikkeld. Ik heb voor mooie merken zoals Footlocker, Saint Blanca, Kiehls, SUPPER content mogen maken.

Social media is zo groot en gedurende mijn reis ben ik constant gestuit op uitdagingen die me dwongen buiten mijn comfortzone te treden. Door veel te experimenteren en te leren van mijn fouten, ben ik in de afgelopen 2/3 jaar aanzienlijk gegroeid, zowel technisch als creatief.

Ik geloof sterk in het ondersteunen van jongeren die zichzelf willen ontdekken en die de overgang maken naar een vervolgopleiding of werk na het afstuderen. Mijn eigen ervaring met de studiebegeleiders van MBO college Zuidoost hebben mij gemotiveerd om de ondersteuning en motivatie door te geven aan anderen. Tijdens mijn eigen periode op het MBO ben ik ook tegen de nodige uitdagingen aangelopen, maar ik heb deze obstakels allemaal overwonnen. Nu wil ik samen met het team zorgen om het voor de next generation zo makkelijk mogelijk te maken, want ons motto is We know the struggle but we got you!