Ilse Deckers - Work N Grow

Ilse Deckers

Marketing, een begrip dat ik vroeger beperkt zag tot creatieve campagnes. Maar tijdens mijn studie ontdekte ik de veelzijdigheid ervan – analytisch duiken of verdrinken in creativiteit. Mijn hart bleek thuis te zijn in de creatieve wereld, waar strategisch denken en campagnes bedenken mijn passie werden.

Freelancen bracht me direct naar geweldige projecten voor Amsterdam Open Air, RTL/Videoland, The Golden Tigers, Skybox, en meer! De sprong in het diepe was niet zonder twijfels. Start-ups waren mijn leerschool naast mijn studie, maar kon ik ook voor serieuze bedrijven werken? Spannend! Nu weet ik dat fouten maken deel uitmaakt van het leerproces. Je hoort vanzelf als het niet goed was, en dan doe je het de volgende keer gewoon anders.

En nu ben ik trots om te zeggen dat ik als Marketing Manager bij Work N Grow werk! Mijn rol is gericht op het verbinden van jongeren met waardevolle kansen. Ik ben de brug tussen de doelgroep en Work N Grow, met als missie de behoeften van jongeren in kaart te brengen. Via effectieve communicatie, inspirerende verhalen en diverse marketingkanalen willen we niet alleen de missie van Work N Grow verspreiden, maar ook echt het verschil maken in het leven van jongeren.

Samen met dit fantastische team streven we ernaar om jongeren te inspireren en levens veranderende mogelijkheden te bieden. Doe je met ons mee op deze reis van groei en kansen?