Arnaldo Engelhart - Work N Grow

Arnaldo Engelhart

Het leven is als een estafette, waarbij we het stokje doorgeven aan de generatie na ons kennis overdragen is onze missie. Mijn jeugd was avontuurlijk, met wisselende woonplaatsen en scholen, zowel binnen als buiten Nederland. Terugkijkend besef ik dat langetermijndoelen en inzicht in mogelijkheden ontbraken.

Mijn mindset was vaak gericht op ‘naar school gaan omdat het moet’ of ‘gezelligheid met vrienden’. Deze aanpak maakt het moeilijker om maatschappelijk succes te behalen en te doen wat je echt leuk vindt.

Reflecterend op mijn eigen jeugd besefte ik mij dat ik een levend bewijs nodig had, iemand met mijn ervaring die mij kon motiveren en begeleiden, een voorbeeldfiguur. Mijn moeilijke start als jeugd is mijn motivatie geworden om de finish te halen en niet op te geven.  Dat is de reden dat ik nu coach ben bij Work N Grow, waar ik jongeren motiveer en inspireer. Ik wil hen de tools geven die ik zelf gemist heb en hen helpen navigeren door de uitdagingen waar ik zelf mee te maken kreeg. Ik wil hun de handvaten meegeven voor de pannen waar ik mijn vingers aan gebrand heb. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin elke jongere de kennis en motivatie heeft om te groeien!