Ready For Life Masterclasses

Ready For Life Masterclasses

In het programma Ready for Life Masterclasses lopen de coaches van Work N Grow mee op het pad van de jongeren. Een gedeelte van het pad dat de jongeren nu al helpt, maar ook in de toekomst, wanneer hun schoolperiode achter hen ligt.

Work N Grow

Het programma

Welke obstakels kun je tegenkomen? Hoe ga je om met onverwachte obstakels? Hoe haal je het beste uit jezelf?

In samenwerking met de school en ervaren gastsprekers biedt het programma Ready for Life Masterclasses een programma die gericht is op:

  • Empowerment: ontdek wat je kunt doen om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen en krachtig in het leven te staan.
  • Doorstromen doe je zo: inzicht krijgen in hoe je je optimaal voorbereidt op een nieuwe opleiding.
  • Werknemersvaardigheden: leer hoe je een passende baan vindt, je baan behoudt en je zelf overtuigend presenteert om aangenomen te worden.
  • Arbeidsmarktorientatie: ontdek je huidige positie en verken de mogelijkheden na je studie, zowel binnen als buiten school.
  • Wie ken jij: leer effectief netwerken, zowel online als offline, om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
  • Omgaan met geld: krijg inzicht in het beheren van je financiën en het creëren van een goede balans tussen inkomsten en uitgaven.
  • Eigen baas: ontdek de stappen om een succesvolle ondernemer te worden en je eigen pad te creëren.
  • CV maken: leer wat wel en niet werkt bij het opstellen van een CV. Hoe presenteer je jezelf het beste aan (potentiële) werkgevers?

Tijdens het programma nodigen we experts uit het werkveld uit om de jongeren nog meer (praktijk)ervaring bij te brengen.

Ready For Life Masterclasses

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bij Work N Grow zijn we toegewijd aan het ondersteunen van mensen bij het realiseren van hun professionele ambities. Ontdek vandaag nog hoe ons Ready For Life Masterclasses programma jou kan helpen jouw volgende carrièrestap te zetten! Ben je geïnteresseerd in het Ready For Life Masterclasses programma of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van jouw weg naar een succesvolle loopbaan.

Meer informatie over Ready For Life Masterclasses