Ready For Life Masterclasses

Work N Grow breidt werkgebied uit!

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in en om Amsterdam, breiden wij in 2023 ons werkgebied uit! Voordat wij hierover meer schrijven, kijken we graag nog even met jullie terug naar de afgelopen periode. Een opsomming van onze werkzaamheden in de regio Amsterdam:

 • Maar liefst 47 VMR studenten hebben hun niveau 2 diploma ontvangen!
  Een aantal leerlingen van het voortgezet onderwijs aan het Bindelmeer College in Amsterdam-Zuidoost volgen in samenwerking met het ROCva een VM2-traject. Zij doen geen vmbo-examen aan het eind van het 4e leerjaar, maar kunnen de school na 5 jaar verlaten met een MBO niveau 2 diploma. Work N Grow heeft deze leerlingen geholpen bij het bemachtigen én behouden van stageplekken. Wij willen deze toppers van harte feliciteren met hun diploma!
 • Project extra begeleiding en nazorg
  Entree en Niveau 2 studenten van het MBO College Airport Hoofddorp hebben extra begeleiding en nazorg ontvangen van Work N Grow. Work N Grow heeft met het ‘Next Choice’ traject de gediplomeerde studenten nazorg geboden na het behalen van hun diploma. Whats next? Onze coaches gingen in gesprek, gaven nieuwe inzichten en boden tips voor de te ondernemen stappen.
 • Stagebegeleiding
  Bemachtigen en behouden van een stageplek, dat klinkt gemakkelijker dan het is. Wij hebben de studenten van het MBO College airport Hoofddorp op Entree en niveau 2 begeleid in deze zoektocht en tips gegeven hoe je ervoor zorgt dat je de stageplek kunt behouden.
 • Project extra begeleiding en nazorg
  De studenten van het MBO College Centrum op Entree en niveau 2 hebben extra begeleiding en nazorg gekregen na het behalen van hun diploma. Welke stap ga ik nu zetten? Wij gaven hen inzichten en hielpen in het maken van keuzes betreft de vervolgstappen.
 • 20 workshops Omgaan met Geld en Netwerken
  In de afgelopen weken zijn wij gestart met de workshop ‘Omgaan met Geld en Netwerken’ op het MBO College Zuid van het ROC van Amsterdam.
Namens het gehele team van Work N Grow wil ik (Kevin), onze dankbaarheid uitten naar al onze partners en in het bijzonder; Nies Oostenbrink, Nicky Schiphorst, Marieke Harris, Yvonne de Nijs en Fatma Ergül.
Nogmaals bedankt voor de fantastische samenwerking!
2023
In het nieuwe jaar verbreden wij ons werkgebied. Hoewel we in Amsterdam met veel plezier werken en dit ook zéker blijven doen, krijgen wij steeds meer aanvragen vanuit andere scholen op andere locaties.
Onlangs zijn we gestart met een traject op het ROC van Almere waar wij de studenten handvatten en inzichten geven voor hun toekomst. Benieuwd waar wij nog meer te vinden zijn houd onze kanalen dan in de gaten. Heeft jouw school/instelling interesse in de diensten van Work N Grow? Neem contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden